Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

  Кого «накриє» хвиля мобілізації

Кого мобілізують у першу чергу та коли саме розпочнеться нова хвиля мобілізації напередодні журналістам розповів перший заступник начальника Головного управління збройного та мобілізаційного планування Генерального штабу ЗСУ генерал-майор Володимир Талалай

 З органів МВС звільнено понад 100 інспекторів ДАІ

Очільник МВС заявив, що з ОВС звільнено 102 інспектори ДАІ, які брали участь у складанні протиправних протоколів проти учасників Євромайдану та Автомайдану.

 На Іршавщині застрелився 60-річний чоловік

На власному подвір’ї застрелився 60-річний чоловік. Трагедія сталася у селі Білки. Правоохоронці райвідділу міліції відкрили за даним фактом кримінальне провадження.

 Через отруєння за медичною допомогою звернулись троє дівчат

У ніч із неділі на понеділок дві мешканки одного з сіл на Іршавщині, із різницею в годину, звернулись за медичною допомогою.

На Мукачівщині прощалися зі Скіфом

У селі Кендерешово на Мукачівщині відбулося прощання із командиром одного з підрозділів батальйону «Айдар»

 Довірливі вчителі віддали шахраю 117 тисяч

Незвична телефонна афера відбулася днями в Тячівському районі Закарпаття. Із заявами в міліцію звернулись відразу 7 жительок одного з сіл цього району.

 На Хустщині Старий Новий рік святкували по-особливому

Для будь-якого європейця поняття «старий новий рік» звучить досить абсурдно. Та у нас його відзначають, у деяких населених пунктах навіть гучніше, ніж звичайне новоріччя.

У чергу за новим паспортом

12 січня підрозділи міграційної служби Закарпаття розпочали прийом заяв на оформлення закордонних паспортів нового зразка.

В Ужгороді відкрили пам’ятник Марії Терезії

Відповідно відбулася і церемонія освячення пам’ятника. Таїнство здійснили священики кількох християнських конфесій, традиційних для Ужгорода.

«Cмертельна висотка» більше не знатиме самогубців?

Пропонується обладнання будинку системою обмеження доступу до балконів з метою попередження суїцидів

Здобутки і втрати

На початку нового року є традиція: оглянутися назад, згадати, порахувати, пом’янути, зробити висновки. А згадати нині є що! Певно, рік, що минув, був найнасиченішим подіями роком у новітній історії України.

Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

Купуйте у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

Передплатний індекс газети — 09658.

http://zakarpatpost.com