Слов`янську набережну освітили

В Ужгороді на Слов`янській набережній та по вулиці Говорова з`явилося освітлення. Його власними силами встановили місцеві мешканці.

«Ми довгий час зверталися до міської ради з проханням розмістити ліхтарі на нашій вулиці. Але там кілька разів відмовили. Тоді я подумав, що варто зібрати сусідів і зробити все самим», – розповідає ужгородець Андрій Жидик, якому і належить ініціатива.

За словами Андрія, сусіди ідею схвалили, адже кожен зацікавлений у тому, щоб вночі біля його будинку не було темно. «Певну суму зібрали, але цього було недостатньо. Тоді ми вирішили звернутися до УДАРівців нашого міста. Ті погодилися допомогти, і справа нарешті завершена.

Член Ради Закарпатської обласної парторганізації «УДАР» Андрій Риба зазначив, що питаннями освітлення має займатися місцева влада, і дуже прикро, коли вона не реагує на звернення ужгородців: «Добре, що людям не все-одно, і вони беруть справи у свої руки. Ми поважаємо таку позицію, саме тому і допомогли. Але влада має розуміти: замість неї ніхто не працюватиме. Ми не можемо зараз вирішувати проблеми міста, адже не маємо стільки ресурсів. Цим повинні займатися відповідні служби. Дуже сподіваюся, що на виборах-2015 у ради нарешті прийдуть відповідальні люди, які перейматимуться Ужгородом, а не власними амбіціями».