У Великих Лучках сталася крадіжка

Днями, у с.В.Лучки, що на Мукачівщині правоохоронець «по гарячим слідам» затримав двох братів віком 20 та 16 років, які від сусіда викрали бензопилу та пневморушницю.

До чергової частини Мукачівського міськвідділу звернулись мешканці с.В.Лучки, які повідомили, що з їхнього гаражу зникли речі. Також потерпілі повідомили, що вдома за час їхньої відсутності залишався син ще з двома сільськими товаришами.

Начальник дільничного пункту міліції старший дільничний Михайло Попович перевірив інформацію, здійснив подворовий обхід і вийшов на юних зловмисників. Двоє братів із цілком забезпеченої родини вирішили розважитись у такий спосіб.

Ввечері, гостювавши у приятеля, який мешкає на сусідній вулиці, вирішили із гаражу викрасти дещо цінне. Того ж вечора крадену бензопилу продали за безцінь – 200 гривень, а рушницю сховали вдома.

Коли наступного дня, зранку до хлопців завітав дільничний, юнаки перелякались, проте під впливом доказів зізнались у вчиненому. Досі хлопці жодного разу до кримінальної відповідальності не притягувалися.

За такий «легковажний» вчинок слідчим відділом Мукачівського міського відділу міліції відносно правопорушників відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна, вчинене за попередньою змовою групою осіб, поєднане з проникненням у сховище). Крадіям загрожує покарання на строк від трьох до шести років позбавлення волі.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС