Мер Сваляви спілкувався з учасниками АТО

15 січня у приміщенні Свалявської міської ради відбулася зустріч міського голови м. Свалява Іваном Івановичем Ланьо з учасниками антитерористичної операції на сході України Цанько Олександром та Легеза Сергієм, які зараз перебувають у відпустці.

Іван Іванович найперше подякував військовим від себе особисто, територіальної громади м. Свалява та с.Драчино за мужність, патріотичну позицію й активну участь в обороні нашої держави. Міський голова поінформував учасників зустрічі про те, що робить міська рада в напрямку соціального захисту, про те, що незважаючи на дефіцит коштів та складне фінансово-економічне становище членами міськвиконкому за рахунок міського бюджету здійснюється виплата одноразової грошової допомоги учасникам АТО та їх сім’ям, про співпрацю міської влади з волонтерськими організаціями.

У свою чергу учасники антитерористичної операції говорили про те, що їх турбує. А це, зокрема, збір необхідних документів про підтвердження перебування військового чи добровольця в зоні АТО, придбання медичних препаратів, необхідної амуніції для тих, хто перебував чи зараз знаходиться на передовій, надання земельних ділянок тощо.

Ланьо І.І. запевнив, що з боку міської ради буде докладено максимум зусиль, щоб допомогти вирішити проблемні питання учасників АТО та їх сімей.

На завершення учасники діалогу обмінялися міркування щодо кроків влади для швидшої перемоги та адаптування до мирного життя учасників бойових дій.

Свалявська міська рада