Фракція «Батьківщина» наполягає на негайному виході України з СНД

Фракція «Батьківщина» наполягає на позачерговому розгляді у Верховній Раді постанови щодо виходу України зі складу всіх пострадянських інтеграційних утворень, зокрема, із СНД, усіх її органів та підписаних в її рамках угод, окрім конвенційних.

Наприклад таких, як Угода про гарантії прав громадян держав-учасниць СНД у галузі пенсійного забезпечення від 13 березня 1992 р., яка передбачає виплату пенсії громадянам держав СНД, незалежно від того, в якій країні він працював та отримував трудовий стаж.

Співдружність незалежних держав – це організація, яка була створена Російською Федерацією з однією метою – тримати Україну та інші країни колишнього СРСР у своїй власній орбіті. Тому такий крок України є цілком логічним і послідовним з огляду на нинішнє жорстке протистояння з Росією як країною-агресором.

«Я би хотіла, щоб на фоні того, що робить Російська Федерація, Путін проти України – вбивають дітей, вбивають мирних людей, нищать нашу країну, – ми робили рішучі історичні кроки. Щоб була позиція наша однозначна і визначена», – заявила з цього приводу Юлія Тимошенко.

Також фракція «Батьківщини» переконана, що Україна має запровадити санкції проти Російської Федерації, як це вже зробили США, Євросоюз та низка інших провідних держав світу.

http://nedilya.net