Цьогоріч смертельних ДТП на автошляхах Закарпаття не траплялося

У тому, що з початку року аварійність на Закарпатті значно знизилась, велика заслуга й працівників ДАІ, які забезпечують безпеку дорожнього руху, здійснюють профілактику та викривають злочини іадмінправопорушення у сфері дорожнього руху, розкривають факти незаконних заволодінь транспортними засобами тощо.

Чергове профілактичне відпрацювання працівники УДАІ УМВС області провели в ніч з 17 на 18 січня в м.Ужгороді. У ньому було задіяно 8 екіпажів ДАІ.

Під час рейду стражі доріг задокументували 17 порушень ПДР, зокрема два факти керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння. Так, на вул.Другетів попався водій автомобіля «Хюндай Акцент», а навул.Гагаріна – «Опеля Астра». Обидва водії іномарок перебували в станіалкогольного сп′яніння.

Як прокоментував заступник начальника УДАІ УМВС області полковник міліції Василь Бокоч, такі цільові профілактичні відпрацювання проводяться з міркувань збереження життя та здоров’я громадян, оскільки кожне друге порушення ПДР тягне за собою ДТП. Ще добре, коли все закінчується лише матеріальними збитками. Та, на жаль, частіше страждають люди. Цифри скажуть самі за себе: минулого року на автошляхах області в період з 1 по 18 січня загинуло 8 осіб, а за аналогічний період цього року не загинула жодна людина!

Шановні водії! Не порушуйте правила дорожнього руху – бережіть життя своє та інших людей.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області