Виноградівець хотів нелегально заробити

Хазяйновитий виноградівець приберіг для незаконного продажу віскі, шампанське та горілку

Співробітники оперативного та слідчого управління ГУ ДФС у Закарпатській області провели санкціонований обшук приватного будинку у м. Виноградові та виявили майже 2 700 літрів алкогольної продукції. Орієнтовна вартість цих товарів 320 тис. грн.

Обшук було проведено на підставі ухвали Ужгородського міськрайонного суду 20 січня в ході здійснення заходів із протидії незаконному обігу підакцизних товарів та оперативно-слідчих дій, в рамках розслідування кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 204 Кримінального кодексу України.

Горілка «Хлібодар», «Столична», «Чарка», «Пшенична», шампанське «Совєтське» та віскі «Блек Джек» – асортимент алкогольної продукції з марками акцизного податку України із ознаками підробки, яку громадянин зберігав з метою збуту, а працівники ГУ ДФС області її знайшли та вилучили.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, відомості про кримінальне правопорушення буде внесено до ЄРДР за ознаками злочинів передбачених частиною 1 статті 204 та частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України.

Відділу комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області