Чого закарпатці очікують від міліції

На прийомі в очільника міліції Закарпаття Сергія Шаранича побувало 11 громадян

Люди просили сприяння в розслідуванні кримінальних проваджень, скаржились на роботу міліції на місцях, шукали захисту у вирішенні соціально-побутових проблем.

У вівторок в Ужгороді відбувся черговий особистий прийом начальника УМВС України в Закарпатській області полковника міліції Сергія Шаранича. Загалом поспілкуватися з керівником правоохоронців краю прийшло 11 відвідувачів. Спектр проблем громадян був різноманітний.

Четверо відвідувачів просили сприяння очільника управління міліції в розслідуванні кримінальних проваджень. Троє цікавились можливістю вирішення їхніх соціально-побутових проблем, зокрема конфліктів із сусідами. Один відвідувач цікавився можливістю влаштування на роботу в міліцію. Двоє були незадоволені рішеннями керівництва міськ-райвідділів із їхніх питань, тому прийшли шукати справедливості до обласного керівництва.

Зокрема, пані Віра, жителька Ужгородського району, просила активізувати розслідування кримінального провадження за фактом виявлених махінацій під час розподілу земельних ділянок. Пан Іван приїхав на прийом аж із Міжгірського району, щоб знайти допомогу в питанні владнання майнової суперечки з родичами. А пані Єва з Ужгорода не може поділити земельну ділянку з сусідом і теж просила втручання в суперечку правоохоронців.

Усі порушені в ході особистого прийому проблеми громадян очільник УМВС взяв на особистий контроль, давши відповідні вказівки підлеглим щодо їх оперативного вирішення.

Особисті прийоми начальник УМВС області полковник міліції Сергій Шаранич проводить 1-3 вівторка щомісяця з 11.00 до 13.00.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області