Тячівщиною курсують нелегальні автоперевізники

Попри неодноразові намагання вирішити питання надання послуг з перевезення пасажирів нелегальними автоперевізниками, дана проблема й досі залишається актуальною в районі.

Перевізники, що працюють в правовому полі, нарікають на велику кількість “нелегалів”, які заробляють на перевезенні пасажирів, не сплачуючи відповідні податки.

До того ж, ціни на проїзд у них завжди вищі, і вони не беруть на себе ніякої відповідальності за життя та здоров’я пасажирів.

Так 27 січня працівники Укртрансінспекції провели рейд, в рамках якого за декілька годин роботи на дорозі складено п’ять адміністративних протоколів на нелегальних перевізників за статтею 164 Кодексу України про Адміністративні Правопорушення, одна машина відправлена на штрафмайданчик.

А на нараді, яка цього дня відбулася в Тячівській райдержадміністрації за участі представників виконавчої влади, контролюючих та правоохоронних органів створено робочу групу здійснюватиме нагляд за додержанням вимог норм та стандартів надання послуг транспортного перевезення на території Тячівського району.

В тому числі й виявлятиме нелегальних перевізників, з складанням на них протоколів та притягнення до відповідальності згідно чинного законодавства.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації