Як уникнути старечого недоумства

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

 Герань – берегиня домашнього вогнища

Вважається, що рожева герань більше підійде для кімнати молодої дівчини або самотньої літньої жінки: вона наповнить їх життя позитивними вібраціями радості і щастя. Червона підтримає здоров’я і бадьорість духу в людей середнього віку, а біла зробить більш врівноваженими запальних чоловіків і підлітків

 Українці можуть мати одночасно два діючі закордонні паспорти

Громадяни України мають право оформити два закордонні паспорти. Про це заявив керівник прес-служби Держміграційної служби Сергій Гунько.

 Як використати шкірку банана

З її допомогою можна видалити скалку, відбілити зуби, відполірувати срібло

 Рослини у мішках

Дуже зручна технологія, якщо землі для насаджень обмаль, тобто, можна використовувати будь-який куточок двору, наприклад, місце біля стіни, доріжки

Лимон і оцет відмиють ванну

Лимон – не тільки корисний фрукт, але ще й чудовий очисник! Свіжовичавлений лимонний сік володіє бактерицидними властивостями, непогано справляється із забрудненнями, плямами і навіть іржею.

 Як освіжити постільну білизну

Якщо постільна білизна після багатьох сеансів прання набула сірого відтінку, а на кухонних рушниках «міцно тримаються» жирні плями, використовуйте перед пранням перевірений і ефективний спосіб відбілювання.

 Збирайте попіл про запас

Оскільки попіл не містить хлору, ним добре підживлювати рослини, які негативно реагують на цей елемент: суниці, малину, смородину.

 ЯК УНИКНУТИ СТАРЕЧОГО НЕДОУМСТВА

Хто не чув поширеного вислову «старечий маразм»? Адже він лякає не тільки літніх, але й людей середнього віку. За твердженням фахівців, перші дзвіночки лунають, коли вам ще немає і сорока. Що ж робити, аби уникнути в майбутньому старечого маразму?

Оздоровлюємо печінку

Поява гіркоти в роті, хворобливі відчуття в ділянці правого підребер’я, пожовклі білки очей свідчать про порушення роботи печінки. Доцільно вчасно зайнятися її відновленням, щоб уникнути серйозних ускладнень

 Сочевицю перед приготуванням не замочують

За поживністю та смаковими якостями сочевиця займає одне з перших місць серед зернобобових культур, вона швидко готується і має тонкий та приємний смак.

Вибираємо штори

Фіранки та штори захистять від сторонніх очей. Вони закриють від сонця та негоди, подарують затишок і тепло оселі

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатний індекс: 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ» по всій Україні!

http://zakarpatpost.com