Владика Мілан відслужив святкову службу в Королеві

Та нагородив протоієрея Стефана Федорко золотим хрестом з прикрасами

1-го лютого, у Неділю митаря і фарисея, Преосвященний владика Мілан з архіпастирським візитом відвідав Свято-Вознесенську парафію смт Королево Виноградівського деканату. Владику зустрів настоятель парафії прот.

Стефан Федорко разом з молоддю та запросив очолити святкову Літургії з нагоди 25-ї річниці виходу з підпілля нашої Церкви, яку святкувала Свято-Вознесенська парафія. Архієрейську Службу Божу владиці співслужив вікарій Хустського вікаріату митр. прот. Тарас Ловска, архідекан Мукачівського архідияконату Мирослав Сипко, а також ігумен монастиря отців редемптористів Андрій Пацак.
В часі Літургії Преосвященний владика, з нагоди дванадцятиріччя архієрейської хіротонії, яку йому уділив святий Іван Павло ІІ, нагородив протоієрея Стефана Федорко золотим хрестом з прикрасами. У своєму архіпастирському слові, владика привітав усіх із святкуванням 25-ти річчям виходу з підпілля нашої Церкви. Владика Мілан також наголосив, про важливість визнання своїх гріхів, за прикладом митаря, який постійно взивав до Господа молитвою : «Боже милостивий будь мені грішному», а також закликав бути уважними на молитві у храмі аби не осуджувати ближнього, як це робив фарисей у євангельській розповіді.

Інформаційний вісник Мукачівської Греко-Католицької Єпархії