Учням Синевирської Поляни подарували підручники з іноземної мови

Це вже не перша допомога, яку отримали учні від столичного вузу

Національний педагогічний університет ім. М. Драгоманова подарував комплект підручників з іноземної мови для школярів Синевирської Поляни/

Вже кілька років поспіль Національний педагогічний університет ім. М. Драгоманова піклується про підростаюче покоління у різних школах Тереблянської долини Міжгірщини, адже ректор вишу Віктор Андрущенко і перший проректор Олег Падалка – часті гості у нашому краї і неодноразово відвідували місцеві сільські школи, чудово знають про їхні потреби. Вуз також має свою базу для студентів на околиці Колочави, яка, до слова, при взаємодії з НПП «Синевир» (директор Микола Дербак) постійно дбають про розширення і удосконалення цього важливого об’єкту для майбутніх педагогів.

Тісна співпраця налагоджена з Інститутом іноземної філології Національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова і Синевирсько-Полянською ЗОШ І-ІІІ ступенів у питанні забезпечення юних горян навчальними посібниками з іноземної мови. Ось й недавно директор школи Олена Чуп вітала у гостях в очолюваному нею навчальному закладі директора науково-навчального центру «Синевир» університету Анатолія Дербака, голову сільської ради Синевирської Поляни Юрія Горвата, начальника відділу рекреації НПП «Синевир» Федора Матічина, які передали школярам комплект підручників з іноземної мови. Їх вручено від Інституту іноземної філології, який очолює Володимир Гончаров.

Керівник гірського села Юрій Горват і директор школи Олена Чуп подякували благодійникам за сприяння і домовились про подальшу спонсорську співпрацю зі столичним вишом. Керівникнауково-навчального центру «Синевир» Анатолій Дербак побажав учням добре вчитися і наголосив, що такі візити з подарунками у Синевирсько-Полянську ЗОШ стануть регулярними. До речі, у школі працює 6 педагогів, які є випускниками Національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова. Вуз обіцяє особливу підтримку абітурієнтам, які й надалі виявлять бажання навчатися у їхньому закладі.

НПП “Синевир”