В Іршаві за порядком стежитиме громадскість

Все це через підвищену готовність у краї.

Відповідно до розпорядження голови Закарпатської ОДА «Про введення на території області режиму підвищеної готовності територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту» та на виконання доручення голови Іршавської РДА сьогодні у міськвиконкомі відбулася зустріч із членами громадського формування для посилення охорони громадського порядку (при потребі).

Зокрема, наголошується на посиленні охорони на об’єктах життєдіяльності місцевого значення. Так, під час бесіди звернулися до присутніх на зустрічі Віктора Гелетея, начальника Іршавського КПВ та Володимира Пишного, начальника КП «Тепло-Місто», у яких у підпорядкуванні, відповідно, водозабір та очисні споруди і котельні.

Акцентували увагу на тому, що саме ці об’єкти слід пильнувати, а при потребі звертатися до правоохоронних органів чи громадського формування, що діє при міськвиконкомі.

Одним із основних питань, яке також опрацьовували – графік та час патрулювання міста. У цих заходах братимуть участь і члени організації і представники органів внутрішніх справ.
За інформацією дільничного інспектора Василя Ливдаря, найбільш гостро постає потреба в охороні громадського порядку у вихідні дні у вечірню пору біля деяких розважальних закладів. Із цим погодилися всі присутні та одноголосно прийняли рішення про організацію чергувань тричі на тиждень (п’ятниця – неділя) з 21.00 по 01.00 за київським часом.
Також було прийнято рішення до патрулювання залучити інспекторів ДАІ, оскільки перевищення швидкості та паркування в заборонених місцях не рідкість у вечірній час.

Повідомляє Іршавська міська рада