Закарпатський ув’язнений обвінчався з дружиною після 38 років шлюбу

В Закарпатській УВП (№9) відбулась довгоочікувана подія для двох закоханих сердець з відстрочкою у 38 років.

Адже в шлюбі Олександр та Людмила народили троє дітей та мають п’ятеро онуків…

Дана подія відбулася по добрій волі згаданого подружжя, за сприянням адміністрації установи та за участю протоієрея Володимира.

Чин вінчання проводився в церкві святої Анастасії Узорішительниці, як каже пан Олександр: «Перебування в місцях позбавлення волі, безсумнівно, змінює людину. Так чи інакше доводиться замислитися над життям, світоглядом, ставленням до оточуючих, особливо близьких тобі людей. Тому ми з дружиною вирішили прийняти таке важливе рішення…»

 

 

 

 

 

За словами протоієрея Володимира, який здійснював обряд вінчання: «Хвилюванню молодят не було меж, адже це один із найважливіших кроків в їхньому житті. Однак це вже третє вінчання, яке проводилось в установі».

Олександр та Людмила закріпили свої відносини церковним шлюбом, будучи вже у зрілому віці, прийняли рішення зважено та розуміючи, що вінчання стане свого роду зміцненням їх почуттів, підтвердженням того, що вони не помилилися одне в одному і збираються прожити разом до кінця свого життя. Адже, на нині засудженого Олександра, з нетерпінням чекають вдома діти, онуки та дружина Людмила, яка трепетно зберігає вогонь їхнього сімейного багаття.

В свою чергу, адміністрація установи сподівається, що це буде сприяти подальшій ресоціалізації та поверненню Олександра до загальноприйнятого суспільного життя, – пише прес-служба відділу ДПтС України в Закарпатській області.

http://zaholovok.com.ua