У Карпатах вночі Гідрометцентр обіцяє до 14 градусів морозу

По всій країні прогнозують ожеледицю та сніг. 

8 лютого на Півночі та Заході країни очікується короткочасний сніг. Температура буде триматися від 3 до 8 градусів морозу вночі та до 2 градусів тепла вдень.

На Заході України вдень обіцяють від 1 до 6 градусів нижче нуля. Повідомляє Інтерфакс-Україна. У Карпатах – сильний сніг, а температура вночі буде від 8 до 13 градусів морозу, вдень – від 5 до 10 градусів нижче нуля.

В Україні буде сильний вітер, місцями поривчастий. У столиці очікуються періодичні снігопади. Температуру прогнозують від 3 до 5 градусів морозу вночі та 1-3 градуси морозу вдень.

9-те лютого також обіцяє бути сніжним, навіть у Криму пройде невеликий сніг. Вітер буде північний та північно-східний, від 5 до 10 метрів на секунду.

У Карпатах та на півночі Лівобережжя вночі гідрометцентр обіцяє до 14 градусів морозу, а вдень – від 1 до 6 градусів нижче нуля.

На Півдні та Сході країни вночі очікуються 2-7 градусів морозу, а вдень – близько 0 градусів. У Києві погода обіцяє бути трохи морознішою: вночі – від 6 до 8 градусів морозу, вдень – від 3 до 5 нижче нуля.

Протягом найближчих днів по всій країні очікується ожеледиця. Тому необхідно бути обережним за кермом та під час піших прогулянок.

http://tsn.ua