Мукачівець ледь не заколов власного сина

30-річного чоловіка з проникаючим пораненням черевної порожнини було доставлено до приймального відділення Мукачівської центральної районної лікарні.

Як з`ясували правоохоронці, під час сімейної сварки потерпілого поранив його батько. Посеред ночі до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до них у стані сильного алкогольного сп`яніння, з діагнозом – проникаюча колото-різана рана черева, звернувся 30-річний мешканець міста. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група.

Як з`ясували правоохоронці, 30-літній потерпілий ніде не працює, зловживає спиртним та ще й піднімає руку на батьків-пенсіонерів. Хлопець ще після закінчення школи, а згодом технікуму став на хибну стежку і зв`язався з компанією молодиків, які ведуть такий же аморальний спосіб життя. Того вечора, розповів батько, син прийшов додому п`яний. Літній чоловік подав йому вечерю і зробив кілька зауважень щодо його поведінки. Та це обурило сина, і він став бити батька. Той не витримав знущань, схопив ножиці й штрикнув ним свого мучителя. Далі ж, побачивши, що накоїв біди, викликав швидку.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За даним фактом триває досудове розслідування.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС