Закарпатські бухгалтери обговорили податкові зміни

Семінар на цю тему відбувся вчора.

12 лютого відбувся семінар для бухгалтерів, організований Закарпатським осередком ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Захід, покликаний висвітлити основні зміни у податковому законодавстві та новації в бухгалтерському обліку, зібрав разом фахівців ГУ ДФС області, представників ТВ «Асоціація платників податків» та програмного забезпечення «1С» разом із керівниками підприємств краю.Питання, що розглядалися на семінарі, були вкрай актуальними та важливими. Алла Дацюк, начальник відділу комунікацій ГУ ДФС у Закарпатській області, розповіла присутнім про ставки та пільги в оподаткуванні, зокрема, для об’єктів житлової та нежитлової нерухомості, що перебувають у власності фізичних та юридичних осіб; зміни, що стосуються ПДФО; зміни у адмініструванні ЄСВ та електронне адміністрування ПДВ.Також представники фірми програмного забезпечення «1С» провели для бухгалтерів практичну презентацію в типових конфігураціях «1С:Підприємство 8» для України; «1С:Звіт» – сервіс здачі електронної звітності та обміну ПН в продуктах «1С:Підприємство».

Під час заходу учасники отримали відповіді на хвилюючі їх запитання, а також поділилися своїми враженнями та побажаннями.Відмітимо, що протягом лютого 2015 року фахівці ГУ ДФС проводять активну діяльність щодо роз’яснення податкового законодавства для громадян, завдяки проведенню семінарів.

Так, завтра – 13 лютого, дізнатися більше про реформування податкової системи можна на кущовому семінарі, який відбудеться у м. Виноградово для платників Виноградівського, Берегівського та Іршавського районів області.

Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області