В Іршавській лікарні вирішили замінити опалення

У п’ятницю керівники Іршавського району провели нараду з питання розробки проекту по заміні системи опалення центральної районної лікарні.

В нараді взяли участь працівники юридичного відділу, відділу економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації та представник Агенції місцевого розвитку Іршавщини.

Зараз вирішується питання заміни котлів або на дерев’яні де економія складе 40-42 %, або на дерев’яне вугілля з ільницьких шахт, де економія коштів може бути близько 46 %. Саме щодо цих питань проводяться консультації і протягом місяця-двох буде прийнято рішення.

Разом з цим учасники наради зауважили, що вони розглядають такі варіанти і у великих школах району. Адже в минулому році вже пройшли заміни котлів з газових на твердопаливні за рахунок держбюджету у школах с. Імстичево та с. М. Раковець.

Розробкою програми займаються спільно комунальне підприємство «Агенція місцевого розвитку Іршавщини», відділ управління майном комунальної власності Іршавської райради, юридичний і відділ економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації.

Іршавська РДА