На Берегівщині розпочали видачу паспортів європейського зразку

Це один із перших районів Закарпаття, що отримав відповідне устаткування для отримання даних, необхідних для виготовлення документу

В Берегівському районі одному з перших розпочинається видача у біометричних паспортів. Т.в.о. голови Берегівської РДА Габор Кінч та голова районної ради Олена Шедер особисто в цьому переконалися та ознайомилися з процедурою оформлення біометричних паспортів під час візиту до Державної міграційної служби Берегівського РВ.

Під час зустрічі головний спеціаліст Берегівського районного відділу ГУ Державної міграційної служби у Закарпатській області Василь Хаща ознайомив з процесом оформлення нових біометричних паспортів, а також розповів, що стандартна процедура оформлення біометричного паспорта займе 20 робочих днів і коштуватиме 518 грн. За прискореною процедурою це займе 10 робочих днів і доведеться доплатити до вищезгаданої суми ще 340 грн.

Для оформлення нового паспорту необхідно мати з собою оригінал ідентифікаційного коду, оригінали українського та закордонного паспортів.

Берегівська РДА