ДАІ проводила спільне відпрацювання з медиками та журналістами

Нещодавно працівники ДАІ з обслуговування Тячівського району Закарпаття проводили спільне відпрацювання, до якого були залучені медики швидкої медичної допомоги та журналісти прес-служби Тячівської райдержадміністрації.

Дане відпрацювання проводилось для того, щоб нагадати громадянам, що «швидка», яка їде на терміновий виклик, не може затримуватись у заторах і всі інші учасники дорожнього руху, побачивши проблискові маячки та почувши звукову сирену, негайно зобов’язані надати перевагу в русі даному транспорту. Як виявилось, не всі водії дотримуються правил дорожнього руху.

Всього за декілька годин відпрацювання працівники ДАІ склали 14 адміністративних протоколів за ненадання переваги в русі автомобілю швидкої медичної допомоги. Деякі водії не хотіли визнати свою провину навіть після пред’явлення їм відеозйомки з фактом вчинення порушення правил дорожнього руху. Таких злісних порушників притягували до адміністративної відповідальності.

Як повідомляє в.о. начальника Тячівського РВ УМВС Василь Поковба, міліція й надалі буде проводити такі відпрацювання, адже вчасне неприбуття «швидкої» на місце виклику може коштувати людського життя.

Іван Філіп, Тячівський РВ УМВС