П’яний закарпатець зґвалтував п’ятикласницю

Учениця п’ятого класу з Великоберезнянського району стала жертвою ґвалтівника. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років, повідомили в Перечинському РВ УМВС.

Дитина прийшла додому з вечірки в сльозах. Трохи оговтавшись, стала розповідати матері про те, що з нею сталося.

Того вечора вона була на дружній вечірці. По завершенню гості почали розходитися по домівках. Проводжати неповнолітню додому визвався її молодий сусід. Не підозрюючи нічого поганого, дівчина пристала на таку пропозицію, тим паче, що надворі ніч, а одній в такий час іти додому страшно.

Дорогою п′яний хлопець почав чіплятися до дівчини. Неповнолітня злякалася, та підігрітий алкоголем кавалер не зважав на її відмову. Негідник силоміць потягнув свою жертву в бік річки, де згвалтував, після чого кинув її напризволяще і втік…

Вночі мати потерпілої зателефонувала на «швидку». Лікарі повідомили про пригоду правоохоронців. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група, міліціонери опитали потерпілу. На місці скоєння злочину знайшли одяг неповнолітньої, її джинси та білизну, які вилучили для проведення експертизи.

Наразі потерпіла перебуває на лікуванні в районній лікарні. Слідчий Великоберезнянського відділення міліції проводить необхідні слідчо-оперативні дії з метою встановлення всіх обставин даної справи. Злочинцю оголошено про підозру.

Перечинський РВ УМВС