У Мукачеві зловили наркомана з чужим телефоном

Тепер на чоловіка чекає тюремне життя.

На ринку м.Мукачева дільничні інспектори міліції затримали раніше судимого мукачівця, який викрав від перехожого мобільний телефон. Під час огляду у кишені злодія правоохоронці виявили ще й згорток з марихуаною вагою близько 5 грамів.

В Мукачівський міськвідділ міліції надійшло повідомлення від 25-річного мукачівця про те, що від нього викрали мобільний телефон вартістю близько 600 гривень. Доки потерпілий оглянувся за злодієм, за останнім і слід простив…

Уже за кілька хвилин дільничні інспектори міліції Іван Фірцак та Іван Скуба, які несли службу поряд, побачили підозрілого чоловіка, який біг через натовп людей, від когось втікаючи. Його зупинили. Як з′ясувалося, був то раніше судимий 40-річний житель Мукачева і саме він викрав від потерпілого «мобілку».

Під час особистого огляду у кишені зловмисника правоохоронці виявили ще й згорток з марихуаною вагою близько 5 грамів. Останню, як пояснив підозрюваний, він зберігав для власного вживання.

Всі вилучені речі – мобільний телефон та згорток із «травкою» направлено на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області.

Стосовно мукачівця слідчий міськвідділу відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка) та за ч.1 ст.309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів). Триває досудове розслідування.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС