Нардеп Пацкан «піариться» за рахунок роботи волонтерів

Волонтер Людмила Бандурчак жорстко розкритикувала закарпатського нардепа Пацкана.
Волонтер Людмила Бандурчак жорстко розкритикувала закарпатського нардепа

“Всі мої слова з приводу 128 бригади останні дні почали інформаційно перекручуватись. Я й істеричка, і провокаторка, і сепаратистка і т.п. І судячи з джерел посилань дуже за такий піар хочеться подякувати команді нардепа Валерія Пацкана. От все думала, коли ми нарешті його почуємо з цього питання. Бо коли хлопцям потрібні була була оптика – він Генштаб і Міноборони не штормив. Коли потрібно була важка арта та транспорт для 128-ї – теж Президента не тегав. Коли треба було вступитися за нашу бригаду, щоб її вивели з оточення – народний депутат Пацкан як води в рот набрав. Коли треба вимагати ротації – він знову мовчить.

А коли уже півділа зроблено, колону автобусів організовано, за них заплачено (а це, наскільки мені відомо, немало-небагато – 1 млн 200 тис гривень) він тут як тут – поїхав піаритися, що ніби то це він забирає хлопців з Артемівська і він усе організовує.

Мені просто бракує слів. Бог йому суддя, а люди, думаю, висновки для себе уже зробили. Три тижні мовчаннчєя, а тут на тобі:))) зробив-поїхав -забрав. Вибачте, але просто дістала ця інформпропаганда. Дякую, за увагу!” – про це на Фейсбуці написала волонтер Людмила Бандурчак.

http://transkarpathianews.net