В УжНУ – новий тимчасовий проректор

На засіданні Вченої ради Ужгородського національного університету прийнято рішення про зміни у керівництві УжНУ.

Посаду проректора з науково-педагогічної роботи університет тимчасово виконуватиме Володимир Фекета. Ярослав Лазур, який дотепер обіймав цю посаду, став виконувачем обов’язків декана новоутвореного підрозділу – об’єднаного юридичного факультету.

За рішенням Вченої ради, відтепер в УжНУ є лише один підрозділ, де готують правознавців, – юридичний факультет і факультет європейського права і правознавства об’єднали в одну структуру. Ректор Володимир Смоланка оголосив, що напередодні відбулося засідання робочої комісії з питань удосконалення структури УжНУ, на якому було погоджено об’єднати два підрозділи – факультет європейського права і правознавства та юридичний – під назвою останнього.

Згідно з минулорічним бюджетом, обидва ці факультети завдяки оплаті за навчання студентів-контрактників принесли вишеві по 10 млн гривень кожен. Якщо спрогнозувати такі ж цифри на 2015-й, об’єднаний факультет буде для УжНУ найприбутковішим, обігнавши медичний (16 млн) і факультет післядипломної освіти (17 млн).

Медіацентру УжНУ