Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

Валютні кредити – біда народу

Не так давно валютні позичальники провели акції протесту біля Нацбанку і Верховної Ради. Вимагали внести поправки до податкового кодексу. Аби на частини боргу, що спишуть у банку, не нараховували 17 відсотків податку

З гранатою на рідних

Мукачівець, який кинув в озеро гранату, привезену з АТО, погрожував підірвати п’ятьох своїх синів

«Відкупила» сина за 24 тисячі

Мукачівка заплатила телефонному шахраєві за «відкуп» сина 24 тисячі гривень

Мінімальна зарплата в Україні вже нижча, ніж у Замбії й Гані

Після чергового падіння гривні мінімальна зарплата в Україні установила антирекорд. 1 218 гривень – це тепер менше 43 доларів.

Фантастичне зростання цін не зачепить хіба що мертвого

Цінники на харчових продуктах змінюються чи не щотижня, зростає вартість товарів першої необхідності, комунальних послуг. При цьому як зарплати, так і пенсії залишаються незмінними. Тож із початком Великого посту «урізноманітнюватимемо» раціон…  невже тільки дієтою?

Про загибель сина у Дебальцеві матері повідомили по телефону… як про рядову подію

Слово «Дебальцеве», що останнім часом звучить ніби страшне прокляття, тепер не сходить з уст багатьох українців, у тому числі і закарпатців. Там, в неоголошеній війні з Росією, гинуть наші хлопці – цвіт нації, радість і гордість матерів.

Чому хрустять суглоби 

Багатьом знайома ситуація, коли під час руху кістки раптом голосно хрустять. Здавалось би, дрібниця, але з часом неприємний звук починає дошкуляти, та й паніку розвиває: чи, бува, не сигналізує так про себе якась небезпечна хвороба?

Золотий вус: особливості лікування

Золотий вус  є універсальним засобом у лікуванні багатьох захворювань. А все це через високу концентрацію  біологічно активних речовин групи флавоноїдів і фітостероїдів.

Найеротичніший закарпатський поет відкриває рецепт щастя

Василь Кузан каже про себе, що вміє бути серйозним і навіть занадто серйозним. Із чим ніколи не розлучиться, так це зі своїми вусами. Бо без них, каже, він уже не буде ні поетом, ні Василем Кузаном

Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

Купуйте у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

Передплатний індекс газети — 09658.

http://zakarpatpost.com