Закарпатець, поранений на сході, оперуватиметься в Англії

Лікування пораненого занадто важке і такого в Україні не зробити

Ми вже розповідали вам про Віктора Сличка з Верб’яжа, який, захищаючи територіальну цілісність, незалежність та суверенітет нашої країни на сході, вночі 22 грудня 2014 р. був важко поранений. Куля, випущена професійним найманцем вцілила воїну в щелепу, роздробивши її. З бойової позиції Віктор Сличко був терміново доставлений у госпіталь в Дніпропетровськ, де військові хірурги врятували йому життя.

Невдовзі про важке поранення бійця дізналися земляки, які відкрили рахунок для переказу коштів на його лікування. Переказували на рахунок у ПриватБанку, хто скільки міг. Шкода, що перша операція була невдалою, тому потрібна друга. Провести її взялися медики військового госпіталю для прикордонників у м. Києві. Але, як вони виявили після обслідування, поранення надзвичайно складне й реальну допомогу у лікуванні Віктора можуть надати лише за кордоном.

Після нетривалих перемовин, за цю складну операцію взялися хірурги однієї з клінік Англії. Перед виїздом на лікування за кордон Віктор навідав дітей, за якими дуже скучив, дружину Ганну, яка не відходила від чоловіка ні на хвилинку, коли він перебував у госпіталі в Дніпропетровську. Наш земляк мав також зустріч і з т. в. о. голови райдержадміністрації О. О. Ціником, який пообіцяв йому посильну допомогу, котра сьогодні пораненому потрібна як ніколи. А ми, в свою чергу, бажаємо В. І. Сличку якнайскорішого видужання. Підтримаймо земляка в нелегкий для нього час.

Воловецька РДА