Ужгородці скаржаться на те, що в них відбирає землю нардеп Пацкан

Земельна тяганина між Пацканом і ужгородцями досі не завершилась.  Жителі обласного центру стверджують, що народний депутат Валерій Пацкан відбирає у них земельні ділянки. Люди вже надіслали колективну скаргу до Президента, Генпрокурора та депутатів Верховної Ради.
Ще в листопаді 2014 таке повідомлення розмістив нардеп Валерій Пацкан в інтернет-мережах області, вже тоді ужгородці – за їх словами,власники землі – зрозуміли, пахне смаженим.

З інтернету дізналися й про те, що депутат судиться з ними за землю. Ужгородці розповідають , є документальні підтвердження – громадянин Пацкан Валерій Васильович ще у 2003 році отримав у приватну власність земельну ділянку за адресою м. Ужгород в районі вул.Стефаника, тобто до затвердження генплану міста. Кілька років тому він об’єднав ще кілька ділянок в одну, площею 8000 м.кв.

Та перепоною для здійснення планів депутата стали кілька десятків ділянок землі – розповідають ужгородці. Прокуратура на вимогу нардепа подає в суд – і сьогодні 500 сімей ужгородців, а точніше їх земля в повітрі. Та жителі звернулись до Президента, Генпрокурора та депутатів Верховної ради. Подали колективну скаргу, та і тут, кажуть, все за сімома замками.

Що буде далі, наразі не знають, але закликають небайдужих відвідати чергове засідання по справі. Відбудеться воно 17 березня о 9 годині.

ВІДЕОРЕПОРТАЖ ТУТ: http://m-studio.net.ua/blog/2015/03/12/chyya-vlasnist-vidbyrayut-zemlyu-v-uzhhorodtsiv

http://www.mukachevo.net