Ужгородець наробив собі шкоди

Юнак порізав себе під час сварки з дружиною.

Посварившись з дружиною, 21-річний ужгородець вхопив уламок скла та став собі різати живіт та обличчя. Потерпілого доставили до реанімації, а справою зайнялись правоохоронці.

У минулі вихідні ввечері по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря міської лікарні про те, що до них «швидка» доставила 21-річного мешканця міста. В потерпілого лікарі діагностували проникаюче поранення живота.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Зі слів 23-річної дружини потерпілого, тілесні ушкодження чоловік спричинив собі сам, під час сімейної сварки. З’ясувалося, що за годину до того чоловік вчинив сварку зі своєю дружиною, розбив скло на дверях, вхопив уламок та почав наносити собі порізи по тілу та обличчю…

Чоловіка госпіталізували в реанімаційне відділення міської лікарні, де йому надали кваліфіковану медичну допомогу. Загрози для життя ужгородця немає.

Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Працівники міськвідділу по даному факту проводять перевірку.

Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС