Ужгородські злодії орудували на Мукачіщині

Серед них “працювала” і дівчина

Молоді люди з Ужгорода віком 13-20 років, серед яких одна дівчина, обкрадали помешкання у селах Мукачівщини. Троє хлопців та одна дівчина працювали злагоджено та за заздалегідь розподіленими ролями.

Перший будинок, до якого проникли злодії, підібравши ключ до помешкання, був у с.Залужжя Мукачівського району. Звідти вони викрали гроші (гривні та євро) і золоті вироби. Через три тижні злодії знову повернулися до Мукачівщини, цього разу в с.Лалово. Виламавши вхідні двері, злодії перевернули весь дім. Зі спальні викрали 9 тисяч гривень, дві золоті каблучки, ланцюжок з підвіскою, сережки та браслет.

Під час планування чергової крадіжки чотирьох молодих людей в одному з сіл району помітив сільський голова, який і повідомив правоохоронців. Того ж дня всі четверо були затримані оперативниками карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції. У вчиненні крадіжок підозрювані зізнались. Вказали ломбарди у м.Ужгороді, куди здавали крадене золото. А гроші відразу витрачали.

За фактами крадіжок розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням). Слідство повинно з′ясувати, де ще наслідила злодійська компанія.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС