Преосвященний владика Мілан освятив новий Свято-Вознесенський храм в Оноківцях

На четверту Неділю Великого посту, Преосвященний владика Мілан освятив новий Свято-Вознесенський храм у селі Оноківці деканату Ужгород-район.

У дверях храму Владику Мілана зустрів адміністратор Свято-Вознесенської парафії о. Михайло Подгорський разом з молоддю та запросив владику здійснити чин освячення храму. На цю визначну подію, яку чекали вірники багато років, пришли також гості з навколишніх сіл та Ужгороду.

 

 

 

 

 

Святкову Архієрейську Службу Божу владиці співслужили семеро священнослужителів. У своєму архіпастирському слові Преосвященний владика за євангельським прикладом закликав вірників просити у Господа віру, котра нам допомагає приймати кожнодневне життя і переживати його згідно з Христовими запавідями. Владика також подякував місцевій римо-католицькій громаді, котра за часи будівництва храму приймала наших вірників у своїй церкві, де вони могли возносити свої молитви Господу.

На кінці Богослужіння владика нагородив правом носити золотий хрест о. Михайла Подгоського, за ревне служіння та працю у Христовій Церкві. Також владика вручив архієрейські подячні листи жертводавцям, котрі в особливий спосіб приклалися до будівництва храму та подякував усім вірникам, котрі молитовно підтримували цю богоугодну справу.

http://www.mgce.uz.ua