Юний мукачівець вирішив покататися на чужій автівці

Проте зловмисника, який вкрав автівку з-під вікон власника, швидко знайшли.

Автомобіль ВАЗ-2105 1982-го року випуску посеред ночі викрав невідомий з-під вікон мукачівської багатоповерхівки. Менше ніж за добу оперативники кримінальної міліції у справах дітей розшукали викрадену машину в іншому кінці Мукачева.

Зранку до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом. Власник машини повідомив, що звечора свою автівку він припаркував під вікнами багатоповерхівки, а зранку на місці її вже не було. Сигналізацією машина обладнана не була.

Менше ніж за добу мукачівські правоохоронці розшукали викрадену машину у сусідньому мікрорайоні міста – Паланку. У салоні перебував раніше судимий 21-літній чоловік. Свій протизаконний вчинок він пояснив бажанням повозитись на чужому авто.

Раніше цей мукачівець вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та зберігання наркотиків. Зараз проти чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Крадію за вчинене правопорушення загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС