В Ужгороді проходить Чемпіонат України з «гірського» велосипедного спорту

Більше ста спортсменів із 18 областей беруть участь у Чемпіонаті України з гірського велосипедного спорту (маунтенбайк) серед юнаків.

У п’ятницю в Ужгороді урочисто дали старт змаганню, яке завершує сезон (наступні перегони вже стануть відкриттям весняно-літнього періоду спортивних зустрічей).

Привітати учасників змагань, які вишикувалися на Народній площі, прийшли голови ОДА та облради Василь Губаль і Володимир Чубірко, представники Управління сім’ї і молоді облдержадміністрації, обласної федерації велосипедного спорту, тощо.

Василь Губаль звернувся до спортсменів з вітальним словом. Він побажав їм вдалого старту та успішного фінішу, і щоби прийшли на нього з таким само добрим настроєм, як і починають змагання. Також Василь Іванович запросив гостей області насолодитися принадами нашого краю, що розквітає, зустрічаючи весну, й також висловив сподівання, що їхня спортивна кар’єра буде славною – для України, та й не тільки.

Відтак учасники змагань вирушили на етап перегонів, який проходить дорогою до Невицького замку. Маршрут доволі складний, але й мальовничий, учасники очікують непростого й цікавого суперництва.

Уже в суботу змагання Чемпіонату продовжаться в Ужгороді у лісовому масиві в мікрорайоні «Шахта», повідомили газеті «НЕДІЛЯ» у прес-службі ОДА.

http://nedilya.net