Підозрюваний у вбивстві офіцера СБУ Денис Гордєєв був затриманий в Ужгороді

Оперативники розповіли подробиці затримання на Закарпатті озброєного вбивці офіцера СБУ.

Про це голова СБУ Валентин Наливайченко доповів президенту України Петру Порошенку, пише у Facebook Маркіян Лубківський.

За його даними, Гордєєва було затримано спеціальною групою контррозвідки СБУ спільно з управлінням СБУ в Закарпатській області в результаті складної і ризикованої спецопрації.

“У затриманого було вилучено пістолет ТТ та набої до нього – наші хлопці серйозно ризикували. Затриманий переховувався від правоохоронців, таємно пересувався територією України і планував виготовити фальшиві документи, щоб виїхати за кордон”, – написав радник СБУ.

Як написав у Фейсбук Антон Геращенко, вбивцю було затримано сьгодні вночі в Ужгороді.

“Як Ви пам’ятаєте Міністр МВС Арсен Аваков публічно зажадав від цього депутата не заважати органам внутрішніх справ розслідувати цей злочин і знайти підозрюваного у вбивстві. Даний народний депутат, дійсно спочатку подумав, що його помічника підставили, що він не міг скоїти цей жахливе вбивство, проте після того як він розібрався в ситуації, почув свідчення очевидців, він сам допоміг слідству вийти на підозрюваного у вбивстві та затримати його при спробі перетину кордону”, написав Антон Геращенко.

http://www.mukachevo.net