В Іршаві створюють нові робочі місця

«Навіть в умовах кризи ми намагаємося розвиватися», – каже голова правління ПАТ «Іршавський абразивний завод» Сергій Тарасенко

Складна економічна ситуація в країні змусила чимало підприємств призупинити роботу. Втриматися на плаву вдається одиницям.

Приміром, Іршавський абразивний завод в Іршаві працює у звичному режимі. Разом із цим тут вводять в експлуатацію нові дільниці, а відповідно, створюють додаткові робочі місця.

Зокрема, зараз на підприємстві встановлено нове устаткування, яке дозволяє одному працівнику виконати денну норму, при тому, що на старому обладнанні для таких же показників доводилося працювати п’ятьом спеціалістам. Окрім іршавського заводу абразивну продукцію виготовляють ще у Запоріжжі. Підприємство Іршави має добре налагоджені ринки збуту, попит на якісні абразивні, обрізні, шліфувальні круги досить високий за межами України. Тому, щоб встигнути виконувати замовлення покупців на заводі запускають ще одну зміну. У зв’язку з цим на роботу потрібні – слюсар-ремонтник, формувальник, помічник формувальника, начальник дільниці, майстер цеху. Бажаючі працевлаштуватися можуть звертатися за номером телефону – 2-17-04, відділ кадрів ПАТ «ІАЗ».

Іршавська міська рада