У Тячеві пройшла першість району з баскетболу

26 березня в Тячівській ЗОШ №1 ім. Г.-Донського пройшла першість району з баскетболу між загальноосвітніми навчальними закладами району серед дівчат.

У змаганнях прийняли участь 5 команд, зокрема ЗОШ І-ІІІ ст.. №1, №2 та №3 міста Тячів, Вільховецької ЗОШ І-ІІІ ст.. та Тячівського ліцею-інтернату з угорською мовою навчання. За дотриманням правил гри слідкував головний суддя змагань – Золтан Сенек, вчитель фізкультури Тячівської ЗОШ №3.

Змагання пройшли в по-спортивному напруженій атмосфері, всі дівчата показали справжній спортивний характер та волю до перемоги.Церемонію нагородження переможців провів завідувач сектору молоді та спорту державної адміністрації Василь Герчак. Він привітав учасників змагань від імені керівництва райдержадміністрації, побажав юним спортсменам багато тренуватись, розвиватися в улюбленому виді спорту, рости здоровими на радість батькам та бути гідними громадянами нашої держави, адже «В здоровому тілі – здоровий дух». Відтак Василь Герчак вручив переможцям заслужені грамоти та кубок державної адміністрації.За результатами змагань перше місце вибороли школярі Тячівського ліцею, другу сходинку посіли учні Тячівської школи №1 і третє місце зайняла команда Вільховецької школи.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації