Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

Весняні «вітаміни» – корисні чи небезпечні?!

Разом з приходом весни на ринках і в магазинах Закарпаття з’явилися перші ранні овочі. Відтак, попри дорожнечу, вони впевнено завойовують собі позиції у раціоні краян. Але варто пам’ятати, що при купівлі і споживанні ранніх овочів головне – почуття міри.

Кримінальні пригоди «нащадків Пинті»

39-річний чоловік вирішив «відкрити власний бізнес», що базувався на реалізації крадених речей.

Антикорупційний фронт: слово законодавцям

Мабуть, навіть пенальті після фіналу японського чемпіонату світу з футболу не викликало в українців таких емоцій, як затримання за підозрою в корупції прямо на засіданні уряду обер-брандмейстера країни та його заступника.

Ревізор

На минулому тижні голова Закарпатської ОДА Василь Губаль навідався з раптовою «інспекцією» на головний автовокзал області – в Ужгороді.

Розстріли на Майдані: слідство втратило час

Генеральний прокурор України заявив, що розслідування розстрілу Небесної сотні було фатально загальмовано за Махніцького

Сорос готовий інвестувати в економіку України $1 мільярд

Уже є конкретні інвестиційні проекти, зокрема, в агроіндустрії та інфраструктурі.

Росія стягнула до кордону 55 тисяч військових

Про це в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV повідомив перший віце-спікер Верховної Ради Андрій Парубій.

Несудимі будете. Як змінити судову систему?

Судячи з інформації, яка постійно лунає у вітчизняних ЗМІ, головним бар’єром на шляху боротьби з корупцією стала судова система.

ОЛЕКСАНДР ДУХНОВИЧ: 150 РОКІВ ОПІСЛЯ

Коли життя людини висить на волоску й організм мобілізує останні сили для підтримки життєдіяльності, дуже важливо не дати потерпілому заснути. Інакше, найімовірніше, він узагалі вже не прокинеться. Саме отаку функцію колись відіграв у долі наших краян Олександр Духнович.

Глиняні янголи вишівського майстра

Вишівський умілець виробляє натуральні дива з гіпсу, бетону, глини та дерева, ідеї ж для натхнення дарує йому сама природа…

У музеї Перечина раніше жили бомжі

Майже два роки тому в Перечині було відкрито музей історії. Протягом цього часу його відвідало більше тисячі осіб. Про створення та діяльність музею розповів газеті «НЕДІЛЯ» голова правління Благодійного фонду «Центр громадських ініціатив» Андрій Вишняк

Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

Купуйте у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

Передплатний індекс газети — 09658.

http://zakarpatpost.com