Міліціонери зупинили підпільний бізнес в Мукачеві

Вони викрили вісім точок з гральними автоматами.

Працівники управління Державної служби боротьби з економічними злочинами закарпатської міліції провели обшук на підставі ухвали суду у закладах, які надавали послуги грального бізнесу. Із восьмиІнтернет-клубів було вилучено 70 системних блоків, 61 монітор докомп`ютерів та 12 платіжних терміналів.

У минулі вихідні в місті Мукачеві правоохоронці припинили діяльність відразу восьми гральних закладів, які надавали послуги забороненого в Україні грального бізнесу.

Одночасно за вісьмома адресами на площі Миру, вулицях Павлова, Возз`єднання, Ужгородській, Духновича та Росвигівській у м.Мукачеві працівники міліції у рамках кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст.203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом) вилучили так звані пейбокси, які використовувались як платіжні термінали, та комп`ютерну техніку: системні блоки та монітори.

Окрім того, за однією з адрес на вул.Росвигівській було виявлено складське приміщення, де зберігали та ремонтували комп`ютерну техніку по наданню послуг ігрового бізнесу.

Працівники міліції вилучили всю апаратуру та документи. Призначено експертизи. Зараз правоохоронці встановлюють всіх осіб, причетних до вчинення цього кримінального правопорушення.

– Викорінення незаконного грального бізнесу є одним з пріоритетних завдань в роботі міліції. Адже від ігрової залежності передовсім страждає молодь, підростаюче покоління, – коментує подію начальник УДСБЕЗ України в Закарпатській області полковник міліції Іван Пеняк.

Закарпатські правоохоронці закликають громадськість допомогти у боротьбі з нелегальним гральним бізнесом. Якщо вам відомі факти функціонування таких закладів, негайно телефонуйте на 102.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області