На Закарпатті панував футбольний азарт

Кубок Закарпаття: сенсаційний ФК «Бобовище» та тріумф ФК «Дийди» у Хусті

5 квітня пройшли перші матчі чвертьфінальної стадії кубка області з футболу.

с.В. Бийгань, Сільський стадіон,500 глядачів
ФК«В. Бийгань» — ФК«Бобовище» — 0:0

Представник Мукачівського району вже в минулому етапі довів, що грати з ним не просто. Проте ФК«В. Бийгань» був іншої думки. Команда Тараса Вайданича з перших хвилин почала свій наступ на ворота суперника. Вболівальники очікували доволі легкого виграшу. Але грамотна дисциплінована гра ФК «Бобовище» обірвала усі плани бийганців.
Підсумковий результат – 0:0. Здавалося, фаворити зустрічі з Берегівщини повинні були вирішувати свої завдання сьогодні, а так все переноситься на матч-відповідь, в якому мінімальну перевагу (за рахунок свого поля) будуть мати футболісти Бобовища.

м. Хуст, стадіон «Русь»,550 глядачів
«Нарцис» Хуст – ФК«Дийда» — 0:2

Бойовий колектив Іштвана Гіді не перестає дивувати. Спочатку впевнена перемога у Зимовій першості. Потім легка перемога у Чопі. Тепер команда розібралась на виїзді з Хустом. Перевага у два виїзні м’ячі, в принципі, забезпечує ФК «Дийди» участь у півфіналі.

с. Поляна, Сільський стадіон,500 глядачів
ФК«Поляна» — ФК«Вільхівці» — 0:1

Чемпіон Закарпатської області переживає велику революцію в команді. Головним завданням клубу є омолодження складу. Команда серйозно взялася за вихованням майбутнього для своєї команди. Проте ніхто не міг уявити собі, що ФК «Поляна» поступиться Вільхівцям вдома. Гості реалізували одну стовідсоткову нагоду, якої вистачило, аби мати перевагу над безперечним фаворитом перед домашньої грою.

м. Ужгород, стадіон «Авангард»,300 глядачів
ФК«Ужгород» — «Севлюш» Виноградів – 3:0

Підопічні Михайла Іваниці після перемоги у Берегові вирішили не зупинятися. Команда впевнено перемогла гостей з Виноградова забивши три м’ячі. Виноградівці намагалися, щось створити біля воріт господарів, але граючи з 18-хвилини в меншості, було дуже важко. Ужгородці здобули важливу перемогу і на 99% відсотків забезпечили собі місце у наступному раунді.

Новини Берегівщини