Студенти УжНУ долучилися до акції “Серце до серця”

Акція триватиме до 30 квітня

Про мінливість і непостійність квітневої погоди люди говорять із давніх-давен. У цьому ужгородці цих вихідних могли переконатися на власні очі: сніг змінювався на сонце, сонце – на дощ і вітер, дощ із вітром – на мокрий сніг і знову на сонце. Однак такі бурхливі емоції погоди не завадили людям із добрими серцями зібратися біля Лінгвістичної гімназії ім. Тараса Шевченка в Ужгороді, аби влаштувати велопробіг, яким традиційно стартує акція «Серце до серця».

Серед тих, хто зібрався, було й чимало студентів та випускників Ужгородського національного університету – наші спудеї завжди активно долучаються до збору коштів на лікувальне обладнання для закарпатських дітей.

Учасники велопробігу зізнаються: окрім війни, в Україні є й інші проблеми, й інші люди, яким допомога потрібна не менше. Щоб привернути увагу до потреб дітей, зібралося зо два десятки активістів. Вони стартували від Лінгвістичної гімназії, проїхалися набережною Незалежності до Боздоського парку і через Слов’янську набережну повернулися назад.

Як відомо, цьогоріч волонтери збирають гроші на реанімаційне обладнання для закарпатських діток. Збір коштів триватиме до 30 квітня.


Ірина Левіна, Медіацентр УжНУ