Хустянин опинився в лікарні через опіки

Опіки внаслідок пожежі у с. Олександрівка Хустського району отримав 27-річний чоловік.

У ніч на 7 квітня загорівся одноповерховий житловий будинок у с. Олександрівка Хустського району. Власники помешкання, які в цей час знаходилися вдома, відчули запах диму, вибігли на вулицю й побачили вогонь на даху будівлі. Звідти полум’я по дерев’яних конструкціях швидко поширилося на решту споруди. О 01:44 господарі повідомили про пожежу до оперативно-рятувальної служби. Водночас власник обійстя, незважаючи на небезпеку, кинувся всередину палаючого дерев’яного будинку, аби врятувати документи.

На боротьбу з вогнем виїхали бійці 10-ї державної пожежно-рятувальної частини та державного пожежно-рятувального поста смт Вишково. О 02:12 вони локалізували загорання й о 04:45 – повністю його ліквідували. Внаслідок пожежі 27-річний власник житлового будинку, котрий ще до прибуття рятувальників самотужки вибрався з вогню, отримав термічні опіки спини ІІ-ІІІ ступенів важкості. Його каретою «швидкої» доправили до травматологічного відділення Хустської лікарні.

Причину виникнення загорання наразі з’ясовують правоохоронні органи. Завдані збитки також встановлюються, оскільки полум’я частково знищило дерев’яний житловий будинок і майно, яке знаходилося всередині приміщення.

Джерело: У ДСНС України у Закарпатській області