Закарпатці готують «Паску для солдата»

Закарпатські військові, які зараз на фронті, повинні вповні відчути смак свята Великодня та турботу Закарпаття!
На цьому акцентував голова ОДА Василь Губаль, який запросив громаду краю взяти участь у акції “Паска для солдата”. Керівник краю звернувся до закарпатців на своєму facebook з такими словами: “Переконаний, що найсвітліший день має принести радість і нашим оборонцям, тож закликаю закарпатців провести в області акцію “Паска для солдата”.

Спілкуючись з керівниками обласних департаментів, запросив їх об’єднати зусилля для того, щоби залучити краян, служби області й зібрати для відправки на Схід в місця дислокації наших військових смачні й символічні атрибути Великодня. Мова передовсім про паски, але, думаю, долучимо до посилок ще дещо, що сподобається нашим хлопцям. Уже мав спілкування з підприємцями краю, вони відгукуються на таку ідею.

Отже, у ці два дні гуртуємо ресурси і зусилля для того, аби організувати святковий вантаж для закарпатців, які зараз на Сході. Неодмінно долучиться і моя родина. А маленькі краяни за підтримки освітян, знаю, подбають, щоби у святкових посилках були і великодні сувеніри, зроблені з любов’ю. Здійснювати цю ініціативи будемо разом з волонтерами, які мають неабиякий досвід в подібних справах. Робота вже триває, адже мусимо встигнути все відправити з тим, аби в неділю вояки смакували рідною їжею. Дорогі краяни, запрошую стежити за інформацією про акцію та брати у ній участь! Разом подаруймо солдатам смачну Пасху – вони цього заслужили!”.

Посилки з великодньою смакотою почнуть пакувати і відправляти на Схід уже в середу, 8 квітня. Активну участь в акції зголосилися взяти райони області. Долучитися може кожен!

Деталі – за телефоном: 050 372 65 10.
https://zakarpatpost.net