Закарпатська ОДА визначить кращих держслужбовців області

16 квітня, у Закарпатській облдержадміністрації стартував перший тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

Визначати найсумліннішого працівника стало традицією – цьогоріч конкурс проходить увосьме.

Привітав учасників заступник керівника краю Михайло Рівіс: «В країні нині недооцінена робота державних службовців. Хоча щоденно, виконуючи свої посадові обов’язки, саме держслужбовці підтримують авторитет держави. Переконаний, що під час конкурсу продемонструєте хороші знання і це сприятиме вашому кр’єрному росту», – зазначив заступник голови ОДА. Він побажав учасникам успіху і висловив впевненість, що на всеукраїнському рівні нашу область представлять найдостойніші».

У стартовому турі конкурсу беруть участь 14 державних службовців: в номінації «Кращий керівник» – 3 та 11 в номінації «Кращий спеціаліст».

Під час чотирьох етапів конкурсанти складатимуть тести на знання Конституції України, законодавства про державну службу та боротьбу з корупцією, також представлять вміння фахово й якісно готувати ділові документи. Перевірять і їх рівень володіння комп’ютерними програмами.

Прес-служба Закарпатської ОДА

https://zakarpatpost.net