Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

Святкування Дня Перемоги: чи зможуть ветерани надіти ордени?

Нарешті сталося те, що мало відбутися відразу після здобуття Україною незалежності – заборона комуністичної ідеології та використання її символіки й атрибутики.

Закарпатські бійці розповіли про воєнні будні

Військові нещодавно повернулися із зони бойових дій у місце постійної дислокації та розповіли про ситуацію в зоні АТО.

 Телефонним шахраям не вдалося ошукати ужгородок

Під приводом «вирішення питання» стосовно родичів, які нібито скоїли правопорушення та знаходяться в міліції, пройдисвіти намагалися ошукати двох ужгородок та жительку Рівненської області.

Взуття із нубука: догляд

Не всі люблять гладку шкіру в одязі та взутті. Комусь подобається саме ворсистість матеріалу. Дуже популярний в цьому плані нубук. Але нубук вимагає особливого догляду.

Як зміцнити штукатурку

Навіть добре поштукатурена стіна може піти тріщинами.

Ваніль – найдорожча спеція

Досі ваніль вважається однією з найдорожчих прянощів, що обумовлено примхливістю цієї культури, необхідністю штучного запилення, при якому лише половина квіток дає стручки, і тривалою наступною обробкою самих стручків.

Вітаміни для очей

Роль вітамінів в обміні речовин і життєдіяльності величезна. Само слово «вітамін» походить від латинського слова «vita», що означає «життя».

 Що стоїть за непереборним бажанням щось з’їсти?

Не тільки вагітні іноді відчувають непереборне бажання поласувати чимось солоденьким чи солоним. Кожен другий житель планети, стверджують експерти, регулярно відчуває найсильніші напади звірячого апетиту

Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

Купуйте у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

Передплатний індекс газети — 09658.

http://zakarpatpost.com