Закарпатські вчителі пройшли до фіналу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року»   

Завершився відбірковий етап третього туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2015» у номінаціях «Українська мова та література», «Хімія», «Образотворче мистецтво» і «Правознавство».

На цьому етапі члени фахових журі протягом березня  оцінювали блоги, створені учасниками конкурсу, а також майстер-класи, які проводилися з учасниками другого туру конкурсу.

Наприкінці березня п.р. року на базі обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти відбулось конкурсне випробування «Тестування з фахової майстерності», яке проходило в системі обробки тестів «Знайка».

За загальною сумою балів усіх конкурсних випробувань члени фахового журі визначили 12 учасників у кожній номінації, які братимуть участь у фінальному етапі третього (заключного) туру конкурсу.

Як повідомили «НЕДІЛІ» у департаменті освіти та науки ОДА, Закарпаття представлятимуть: у номінації «Українська мова та література» Ківеждій Олеся, учитель Хустської гімназії-інтернату та в номінації «Хімія» Ганич Олена, учитель Сторожницької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

http://nedilya.net