Закарпатець в інтернет придбав собі наркотики

23-річний житель Тячівського району придбав через Інтернет у жителя Києва метамфетамін. Наркоділка викрили працівники карного розшуку. Наркотичну речовину вилучено. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Серед білого дня в селищі Солотвино Тячівського району працівники карного розшуку зупинили на вулиці 23-річного місцевого жителя, який ніс в руках поліетиленовий пакет. Під час розмови з правоохоронцями молодик почав нервувати, намагався втекти та викинути пакет. Однак це йому не вдалося.

Підозрюваного доставили в Солотвинське відділення міліції, де в присутності понятих оглянули його речі. В пакеті, який зловмисник намагався викинути, виявили шерстяну куртку, а в ній поліетиленовий пакет з білою порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичний засіб метамфетамін, вагою 2 грами.

На запитання правоохоронців зловмисник розповів, що придбав даний наркотик у невідомого громадянина, мешканця м.Київ, з яким познайомився в мережі Інтернет. На Закарпаття «товар» прибув через одну з служб доставки.

Як повідомляє в.о. начальника Тячівського РВ УМВС Василь Поковба, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального Кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів). Наркоділку загрожує позбавлення волі на строк до 3 років.

Джерело: Тячівський РВ УМВС