Закарпатець обкрадав пасажирів на львівському вокзалі

Доведено його причетність до двох крадіжок

37-річного мешканця Закарпатської області підозрюють у вчиненні двох крадіжок мобільних телефонів на залізничному вокзалі станції «Львів». Також його перевіряють щодо причетності до інших крадіжок.

За словами начальника лінійного відділу на станції «Львів» полковника міліції Віталія Горського, до чергової частини лінвідділу почастішали звернення від громадян про крадіжки мобільних телефонів на об’єктах залізничного транспорту. Проведеними оперативно-пошуковими заходами працівники міліції встановили особу зловмисника, який вчинив дві з цих крадіжок. Також він перевіряється на предмет причетності до інших злочинів.

Ним виявився 37-річний безробітний житель Закарпатської області. Чоловіка викрито у крадіжці мобільного телефону з сумочки жінки при посадці в електропоїзд сполученням «Львів-Тернопіль». Своїми діями він завдав збитків потерпілій на суму 2 706 грн.

В іншому випадку, на пероні Головного вокзалу станції «Львів» підозрюваний викрав з кишені плаща іншої жінки мобільний телефон вартістю 2 970 грн.

Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 «Крадіжка» КК України. Досудове слідство триває.

Прес-служба УМВС України на Львівській залізниці