Кульбаба: аптека під ногами

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

Кульбаба: аптека під ногами

Як правильно приготувати лікувальний настій, мед, салат і сік з весняного первоцвіту

Корисні властивості зелених яблук

Свіжий яблучний сік, якщо пити його за 20 хвилин до їди, допоможе запобігти жовчнокам’яній хворобі та підвищить кислотність

Бузина як жовчогінний засіб

Сучасні дослідження підтвердили, що бузина – рослина лікувальна, причому на оздоровлення людей працює все – і квіти, і листя, і кора, і плоди, і корені.

Як усунути засмічення у ванні

Засмічення каналізації у ванні – вкрай неприємне явище.  Причинами засмічення може бути волосся, катишки одягу, шерсть тварин та інше дрібне сміття, що потрапило у злив. Тому необхідно оперативно усунути засмічення у ванні.

Кропива – еліксир для ягід

Для багатьох господарів кропива вважається травою-бур’яном, проте вони навчилися використовувати її в якості гарного добрива.

Чому болять лімфовузли на шиї

Ніби період дитинства у багатьох минув, про “свинку” й говорити нічого, однак лімфовузли збільшуються, болять не лише при доторках… В чому причина?

Камені в нирках

Камені в нирках утворюються через погане харчування, шкідливі звички тощо. Медичним шляхом вивести камені надзвичайно важко, чому б не спробувати народну медицину?

Суперуміння мікрохвильовки: чого ви ще не знали про свій кухонний девайс

Спінити молоко для кави, допомогти почистити часник та спекти супершвидкісний смаколик у чашці – усе це є суперуміння мікрохвильової пічки, про які не всі знають

Барбекю: як готувати м’ясо на вогні

Надворі весна, а це означає, що незабаром вам захочеться разом із сім’єю або компанією друзів вибратися на природу. А який же пікнік може обійтися без багаття, гарного здорового апетиту, шашлику і барбекю?

Своя перина з гусячого пуху

Багато господарів запитують, чи можна ообскубувати живих гусей для отримання гусячого пуху? Він вважається одним із найкращих

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатний індекс: 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ» по всій Україні!

http://zakarpatpost.com