Діти Закарпаття можуть творчо зобразити лелеку у своєму серці

Переможці конкурсу будуть нагороджені призами. Найцікавіші роботи будуть надруковані на шпальтах тижневика ,,Закарпатська правда” та на відомчому сайті УМВС України в Закарпатській області

З ініціативи кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Закарпатській області на території області у травні розпочинається огляд-конкурс дитячих робіт на тему «З лелекою в серці».

Мета конкурсу – підвищення рівня патріотичного виховання молоді, налагодження партнерських і довірливих відносин працівників міліції з підростаючим поколінням, популяризація серед дітей любові до рідної землі. Адже лелека в Україні – це символ народження дітей, родинного благополуччя, любові до Батьківщини.

Участь у творчому конкурсі можуть брати всі діти, незалежно від їхнього віку. Для участі в конкурсі слід направити свої творчі роботи в період з 10 по 30 травня на електронну адресу сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС області: skmsd_zak@ukr.net шляхом розміщення на сторінках «СКМСД УМВС України в Закарпатській області» в соціальних мережах «Фейсбук» та «В контакті», або на адресу: 08008 м.Ужгород вул. Ф.Ракоці, 13 з поміткою «З лелекою в серці».

Вимоги до роботи: вона має виражати власні погляди та роздуми дитини. Це може бути фото, малюнок, твір, вірш тощо. В кінці роботи обов’язково слід вказати прізвище, ім`я й по-батькові автора, клас, група, вік, контактний телефон.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області