Мешканець Іршавщини викрав електро та бензопили вартістю 10 000 гривень

Затриманий причетний до ще одного злочину, про який було заявлено до міліції рік тому

Оперуповноважений карного розшуку Іршавського райвідділу міліції Іван Гелетей затримав 27-річного раніше судимого мешканця с.Кобалевиця Іршавського району. Останній підозрюється у скоєнні трьох крадіжок.

Перше звернення про крадіжку до Іршавського райвідділу міліції надійшло ще минулого року. 35-річний мешканець с.Климовиця залишив у своєму автомобілі гаманець, в якому було 2800 гривень.Коли повернувся до автівки, то гаманця вже не було.

Наступне повідомлення надійшло з цього ж села від директора приватного підприємства. Тут було вкрадено бензопилу та електропилу вартістю близько 10 000 гривень. А ще раніше на даному підприємстві вкрали дошки.

Оперуповноважений карного розшуку Іван Гелетей розпочав пошуки крадія. Опитавши місцевих жителів, працівників підприємства, він вийшов на 27-річного мешканця Кобалевиці. Останній ніде не працює, зате раніше судимий.

Підозрюваного було запрошено до райвідділу міліції, де він зізнався у скоєнні крадіжок. Розповів, що крадені пили продав на ринку в Мукачеві за 2000 гривень. Отримані гроші пропив.

За даним фактом старший слідчий Іршавського райвідділу Іван Роман відкрив кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає штраф, виправні роботи, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Інформація Іршавського РВ УМВС