Велокрадії отримали “по заслугам”

Три велосипеди, вартістю 3, 4 та 5 тисяч гривень протягом двох днів викрали і перепродали двоє товаришів з м.Мукачева та м.Сваляви.

За кілька днів чоловіків розшукали правоохоронці, крадене вилучили і повернули власникам.

Два велосипеди марок «Comanche» та «Winner» двоє чоловіків викрали із велостоянки неподалік продуктового магазину в центрі м.Мукачева. Обидва велосипеди були пристебнуті на спеціальних замках. Однак це не завадило спритним зловмисникам викруткою відімкнути навісні велозамки. Після чого крадії одразу сіли на велосипеди і поїхали, – повідомили у Мукачівському МВ УМВС.

Наступного дня по вул.Я.Мудрого в м.Мукачеві чоловіки викрали ще один, третій велосипед марки «Forward». Власник на кілька хвилин залишив свій велотранспорт не пристебнутим, а коли вийшов з магазину його велосипеду і близько не було.

Всі троє потерпілих із заявами про крадіжку звернулись до правоохоронців Мукачівського міськвідділу міліції. Через чотири дні оперативники карного розшуку затримали зловмисників.

Ними виявились двоє безробітних чоловіків. Обидва одружені, виховують дітей. На життя час від часу «підробляють» крадіжками. Як пізніше розповіли затримані, того ж дня, коли були викрадені велосипеди, чоловіки їх продали по одній тисячі гривень за кожен.

За даним фактом слідчий Мукачівського міського відділу міліції відкрив кримінальне провадження за част.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває досудове слідство під час якого правоохоронці перевіряють чоловіків на причетність до інших аналогічних правопорушень.\

Мукачівський МВ УМВС